Dvadsiate výročie svadby

pridal WonderWoman 1.1.2018 o 21:19


To oslávili Will Smith a Jada Pinkett Smith.

Je to priam neuveriteľné, obzvlášť na Hollywoodske pomery, ale existujú manželstvá, ktoré vydržia až dve dekády. Pred manželmi Smithovcami sú síce Hugh Jackman a Deborra Lee Furness, ktorí to spolu ťahajú už 22 rokov, ale aj pred Willom a Jadou klobúk dole.

Will Smith a Jada Pinkett Smith sa zosobášili 31. decembra 1997 v Cloisters Castle v Marylande a včera tak oslávili krásne 20. výročie. A namiesto mojich romantických žvástov si radšej prečítajte, čo k tomu napísal Will na svojom Instagrame. „Pred dvadsiatimi rokmi sme sa držali za ruky a naivne kráčali uličkou. Tu je to, čo som sa odvtedy naučil. Láska je ako záhradníčenie. Naučil som sa sústrediť na to, aby som pomáhal TEBE rozkvitnúť v to, čo chceš byť (v to, pre čo si sa narodila)… Naučil som sa mať radosť z plnenia TVOJICH snov… radšej, ako s tebou zápasiť o splnenie mojich sebeckých potrieb. Naučil som sa, že láska počúva, láska dáva, láska je sloboda. Šťastné výročie, kráľovná moja. Som navždy oddaný starostlivosti o tvoju najhlbšiu pravdu.“

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk