Rodinné problémy

pridal kara 2.1.2018 o 22:30


U Carterovcov ich riešia spoločným klipom.

Beyoncé a Jay-Z ešte stále pokračujú v žmýkaní ich škandálu s neverou. Tú Jay-Z priznal nielen na svojom novom albume, ale nedávno aj v rozhovore. A keďže k novému albumu treba aj nejaké klipy, dva dni pred koncom roka jeden zverejnil – konkrétne na pesničku Family Feud. Okrem neho v ňom nechýbala ani Beyoncé a ani ich dcéra Blue Ivy. Tajne som dúfala, že po pár dňoch sa zľutujú a klip zverejnia v plnej dĺžke aj na youtube, no nestalo sa. A asi sa ani nestane. Títo dvaja si totiž odmietajú priznať, že Tidal skrátka nerozbehnú, nech na ňom zverejnia čokoľvek.

A tak nám musí stačiť minútová ukážka a fotky z natáčania, ktoré zverejnila Bey. V klipe si zahrali Thandie Newton, Michael B. Jordan, Jessica Chastain, Omari Hardwick, David Oyelowo a America Ferrera. Ak ale nemáte predplatený Tidal, radšej sa na nich ani netešte, lebo v ukážke toho naozaj veľa neuvidíte.



Zaradené pod: Beyonce, Blue Ivy, Celebrity, Jay-Z




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk