Napravená reputácia

pridal kara 2.1.2018 o 22:08


Mariša svoje novoročné vystúpenie zvládla.

Predpokladám, že máte ešte všetci živo v pamäti minuloročné fiasko, ktoré sprevádzalo jej vystúpenie počas silvestrovských osláv v New Yorku. Mariah sa ale rozhodla, že si chce napraviť reputáciu a dokázať, že chyba nebola na jej strane, a tak opäť kývla na vystúpenie len pár minút pred polnocou. Oproti minulému roku sa ale tento raz dostavila na zvukovú skúšku, a tak všetko vyzeralo nádejne.

Žiadne pičorezky, žiadni tanečníci, Mariah prišla oblečená, stála a spievala – naživo! Na jej niekdajšie spevácke výkony sa to síce ani zďaleka nehrabe, ale oproti minulému roku to bolo celkom určite výrazné zlepšenie. Zaspievala svoje hity Vision of Love a Hero, no nezaprela sa a pomedzi pesničky si rýpla do organizátorov, že jej bol prisľúbený horúci čaj, ktorý z jej neznámych dôvodov ešte stále nemá. Ale keďže bolo 7 stupňov pod nulou, ani sa jej nedivím, že sa ho domáhala. Všetko dopadlo dobre, a Mariša sa nakoniec dostala aj k svojmu vytúženému čaju.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk