Pracujú na bábätku

pridal kara 4.1.2018 o 18:53


Cameron Diaz a Benji Madden túžia po potomkovi.

Už pred dva a pol rokom sme vás informovali o tom, že títo dvaja, ktorí zajtra oslávia tretie výročie svadby, zatúžili po spoločnom dieťati. Cameron si údajne kvôli tomu, že sa chcela sústrediť na založenie rodiny, dala pauzu vo svojej hereckej kariére. Pauza trvá až dodnes, no bábätka sa ešte nedočkali. Podľa magazínu UsWeekly sa ale nevzdávajú.

Podľa ich blízkeho zdroja po bábätku veľmi túžia, no zatiaľ sa im to skrátka nepodarilo. Počas posledných rokov vraj vyskúšali okrem užívania kadejakých vitamínov aj umelé oplodnenie. „Bol to dlhý a náročný boj s mnohými výškami a pádmi. Cameron netúži po ničom viac, než aby sa stala mamou. Benji síce neprešiel fyzicky tým čo ona, ale stále jej dáva najavo, že je to ich spoločný boj a sú v tom spolu. Urobil by pre ňu čokoľvek.“ Blízky zdroj ale dodal aj to, že sa ešte nevzdávajú. „Nateraz nechávajú všetky možnosti otvorené. Nevedia, ako sa to stane, či to bude adopcia alebo náhradná matka, ale nevzdávajú sa. Stále veria v šťastný koniec.“

Nuž, takéto veci sa nie vždy dajú naplánovať, rovnako ako ani to, kedy stretnete toho vhodného človeka, s ktorým si chcete založiť rodinu. Týchto dvoch mám ale strašne rada a prajem im, aby sa svojho šťastného konca dočkali rovnako ako Eva Longoria aj napriek tomu, že Cameron je od nej o tri roky staršia. Koniec koncov, možno sa už aj zadarilo. Na Vianoce si išli spoločne pozrieť úspešný muzikál Hamilton, a Cameronine bruško vyzeralo nejaké menej ploché ako zvyčajne napriek tomu, že si ho zakrývala rukami. To sa ale dá cez sviatky povedať asi takmer o každom. Jej hovorca ale na otázky nereaguje a správy o jej možnom tehotenstve zatiaľ nevyvrátil ani GossipCop.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk