Justin Timberlake je späť

pridal kara 5.1.2018 o 20:52


Po piatich rokoch vydáva nový album.

Áno, znie to až neuveriteľne, ale naozaj ubehlo až 5 rokov, odkedy Justin vydal svoj posledný album. Možno sa to nezdá aj kvôli tomu, že už asi rok a pol na nás odvšadiaľ hrá jeho pesnička k rozprávke Trolls – Can´t Stop the Feeling. A to rozhodne nemyslím ako sťažnosť, lebo sa mi ešte doteraz neobohrala. Len celkom nedávno som sa prichytila, ako si ju spievam nahlas, keď ju začali hrať v potravinách. Čo už, stáva sa aj v lepších rodinách…

Justin oznámil, že 2. febuára vydá svoj nový album s názvom Man of the Woods. Predstavil ho v krátkom videu na svojom youtube a netrvalo dlho, kým zverejnil aj prvý singel a klip k nemu. Ten sa volá Filthy a ja už som naozaj veľmi dlho tak nechápavo nepozerala do svojho počítača. Stále som čakala, kedy už začne pesnička. A potom som pochopila, že hento akože už má byť tá pesnička. No, okej. Asi som málo pokroková a nerozumiem modernej hudbe, ale toto fakt nie. Klip je podobne „wtf“. Justin v budúcnosti, oblečený ako Steve Jobs a prezentujúci tancujúceho robota niekde v Malajzii či kde. Pevne verím, že zvyšok albumu sa nebude niesť v tomto istom duchu. Justina uvidíme vystupovať na Super Bowle len dva dni po vydaní jeho albumu, tak hádam nám z neho dovtedy predstaví aj nejaké lepšie pesničky.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk