Nový párik?

pridal kara 6.1.2018 o 22:02


Ten vraj tvoria Chris Pratt a Olivia Munn.

To nám aspoň tvrdí magazín OK. Úprimne, neviem, čo si o tom myslieť, ale prikláňam sa k tomu, že je to možné. Asi aj preto, že stránka GossipCop to ešte nevyvrátila. Medzi týmito dvoma sa to podľa informácií magazínu začalo ako typické porozchodové rozptýlenie, no údajne to prerástlo do niečoho skutočného. Podľa blízkeho zdroja si naozaj veľmi dobre rozumejú a obaja sú zvedaví, ako sa to bude vyvíjať ďalej.

Menej zvedavá je už asi Anna Faris. Tá sa síce s Chrisom rozvádza a s novým chlapom si už kupuje dom (stále si myslím, že to ona si našla náhradu, nie Chris), napriek tomu sa jej ale tento vzťah jej bývalého nepáči. Keď sa o tom dopočula, vraj bola neskutočne naštvaná a cítila sa zradená. Možno aj preto, že s Oliviou a jej bývalým frajerom Aaronom Rodgersom, s ktorým sa rozišli v apríli, sa s Chrisom kamarátili a mali aj nejaké tie rande vo štvorici. Nuž, nepríjemná situácia. Som zvedavá, čo z toho nakoniec bude.

bejvávalo

V decembri 2016 si Chris a Olivia zaspomínali u Jamesa Cordena na spoločnú grilovačku s ich polovičkami.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk