Piate dieťa na ceste

pridal kara 7.1.2018 o 22:54


Ktorý párik sa môže tešiť na ďalší prírastok?

Hmmm, ale keď tak nad tým rozmýšľam, týchto dvoch ľudí asi nemôžem tak úplne nazvať párikom. Sú skôr v akomsi čudnom polygamnom vzťahu. Ak sa to vôbec dá nazvať vzťahom a nejde len o dohodu typu dovoľ mi urobiť si s tebou dieťa a ja ti za to budem platiť a starať sa o vás… Teraz ste asi všetci strašne zmätení, teda možno s výnimkou tých, ktorí náhodou sledujú súkromný život tohto zhýralého 57 ročného herca.

Takže aby sme si to uviedli na pravú mieru, ide o Hugha Granta. Ten sa zrejme už čoskoro bude tešiť zo svojho piateho potomka. S jeho tretinou Annou Eberstein ho nafotili včera v LA a jej tehotenstvo bolo viac než evidentné. Áno, schválne som napísala tretinou a nie polovičkou. Hugh si totiž založil rodinu s dvoma ženami. Naraz. A všetci bývajú v Londýne na tej istej ulici a užívajú si svoj krásny rodinný život. Tá druhá žena sa volá Tinglan Hong a porodila mu prvé dieťa – 6 ročnú dcéru. Presne o rok neskôr sa mu narodil syn s Annou. A zatiaľ čo s ním Anna bola tehotná, splodil syna aj s Tinglan. Anna mu potom opäť v roku 2015 porodila dieťa, no pohlavie ani meno doteraz nepoznáme. A teraz je Anna tehotná opäť. Nuž, čo dodať. Gratulujem.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk