Mariša má zmysel pre humor

pridal kara 14.1.2018 o 19:22


A aj zmysel pre peniaze.

Jej silvestrovský koncert jej nakoniec prinesie viac, než pôvodne očakávala. Pôvodne si chcela len trocha napraviť reputáciu a dokázať všetkým pri televíznych obrazovkách, že ona nie je žiadna diva, ktorá odmieta chodiť na zvukové skúšky, že spievať vie a že za všetko zlé na svete môže produkcia. A to sa jej podarilo. Do organizátorov si počas večera aj rýpla, keď do mikrofónu vyhlásila, že jej bol prisľúbený čaj, ktorý stále nemá. A twitter začal šalieť. Po koncerte pridala so svojím vytúženým čajom fotku. A twitter začal šalieť ešte viac.

A tak si Mariša urobila zo seba trocha srandu – pre dobrú vec (rozumej pre prachy) to predsa vždy zmysel má. Vyrobila šálku a tričká so svojimi citáciami z tohto večera a môžete si ich kúpiť na jej webovej stránke. Tričká „iba“ za 30 dolárov a šálku za dvacku. Celkom úspešné vítanie nového roka – napravená reputácia a ešte aj čísla na účte porastú. Šikovná, no nie?

Mariah so svojím čajom

jej nové produkty



Zaradené pod: Celebrity, Mariah Carey, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk