Tom Cruise vyskočil z okna

pridal kara 15.1.2018 o 9:04


Tom dvere nepotrebuje.

O tom, prečo tak urobil, môžeme teraz už len špekulovať. Bol na návšteve a niekto ho poprosil, aby sa vnútri vyzul? Tom sa zľakol, že zistíme jeho skutočnú výšku, a tak namiesto toho, aby sa vzdal svojich opätkových topánok, radšej skočil z okna? Ešte mám aj ďalšiu teóriu. Prisadol ovládač, na telke sa zapol seriál Leah Remini o tom, aká je scientológia sekta, a Tom skrátka spanikáril. Ovládač nereagoval, dvere boli príliš ďaleko, a tak to vzal cez okno. Hádam tam predsa nebude sedieť a nechať sa manipulovať niekoho rečami, no nie? (odpoveď je nie, čo dokazuje jeho členstvo v scientologickej „cirkvi“)

Ale teraz vážne. Žiadne strachy. Tom Cruise je ešte stále medzi nami. Teda aspoň dovtedy, dokým sa mu nepodarí auditovaním zbaviť sa všetkých duší mimozemšťanov, ktoré sú naviazané na naše telá, a neprejde mostom totálnej slobody do ďalšieho vývinového štádia. Neviem síce, kam tento most údajne vedie, ale možno za galaktickým diktátorom Xenu. A len tak pre informáciu, nie, neosladila som si na raňajky kávu omylom LSD, len som vám v skratke vysvetlila scientológiu. Táto sekta vraj začína rásť aj na Slovensku, tak som to považovala za svoju občiansku povinnosť.

Tom je relatívne schopný fungovať v našom reálnom svete aj napriek tomu, že týmto bullshitom verí, a momentálne to dokazuje pri natáčaní filmu Mission: Impossible 6. V Londýne si teda vyskočil z okna kvôli natáčaniu. Tom totiž všetko robí sám a kaskadérov nevyužíva. Po vyskočení z okna si zabehol cez niekoľko striech a ešte stihol aj zakývať nášmu Ignácovi.

ň



Zaradené pod: Celebrity, FILMY, OMG!, Tom Cruise




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk