Navždy zbohom, cecky

pridal kara 17.1.2018 o 21:05


Ktorá celebrita sa rozhodla pre zmenšenie pŕs?

U celebrít sa bežne stretávame skôr so scenárom, že si prsia dávajú zväčšovať a potom to popierajú. No teraz tu máme úplne opačný prípad. Prirodzené obrovské prsia, ktorých sa majiteľka rozhodla zbaviť a neváha o tom hovoriť. Tou ceckaňou je Amber Rose, čo vám asi mnohým vďaka titulnej fotke aj došlo. Takto nadpriemerne obdarených žien sa v bulvári mnoho nenachádza.

Amber mala operáciu naplánovanú na dnes, a tak sa zrejme už čoskoro dozvieme, aké sú výsledky a na akú veľkosť sa rozhodla ísť. Ak mám byť úprimná, mám trocha obavy o jej živobytie. Ani síce poriadne neviem, čím sa akože živila doteraz, ale predpokladám, že veľký podiel na tom mali aj jej cecky. Ich veľkosť bola 80H a podľa jej vlastných slov boli strašne ťažké a hrozne ju z nich bolel chrbát. Negatíva teda zrejme prevyšovali pozitíva. Ale Amber je pracovité dievča, tá sa nestratí, veď už ako 15 ročná sa krútila okolo striptérskej tyče…



Zaradené pod: Amber Rose, Ceckyyy, Celebrity, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk