Urevaná Stoddenka

pridal WonderWoman 18.1.2018 o 22:39


Už zase.

Alebo skôr – ešte stále? Courtney Stodden sa totiž v poslednej dobe rada opúšťa a dokonca sa pri tom natáča a zverejňuje to na svojich sociálnych sieťach. Veď čím viac zhliadnutí, tým viac peniažkov, no nie? A na čom asi tak môže táto psychicky narušená osoba zarábať okrem svojich ceckov? No predsa na slzách a dráme.

Tentokrát sa ale rozplakala v aute svojho frajera. Správne, síce verejne prosila svojho čoskoro exmanžela Douga, aby sa k nej vrátil, no zároveň nemá problém s tým, že ju práši niekto iný. A tým niekým je chlap menom Chris Sheng, s ktorým vraj randila v lete. V pondelok ju viezol vo svojom aute, no okrem šoférovania ju musel aj utešovať, lebo sa zase zrútila v slzách. Buď bol sex s ním taký zlý, že ju to rozplakalo, alebo si len spomenula, že v tom aute by radšej sedela s Dougom. Ktovie, čo sa v tej jej strapatej hlave odohráva, ale pár dní predtým sa ešte veselo točila okolo tyče a ako inak – zavesila si to aj na svoj Instagram.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk