Písal sa rok 2003…

pridal kara 18.1.2018 o 11:52


Throwback Thursday: Christina Aguilera.

Písal sa rok 2003 a Christina Aguilera práve prežívala svoje rebelské obdobie. Vlasy prefarbené na čierno, chodenie bez podprsenky, prípadne úplne bez trička, vzdychala kade chodila a všade hádzala sexy pózičky. Toto všetko sa dialo presne 15 rokov dozadu. Pokojne si doprajte minútku na spracovanie tejto informácie. Áno, 15 rokov. Áno, oprávnene sa cítite staro. A vezmite si, ako sa musí cítiť samotná Christina, keď na toto obdobie spomína. Ak teda náhodou počas celého jeho trvania nebola tak sfetovaná, že si ho ani nepamätá.

Keď som nedávno padla do čiernej diery internetu, vyskočili na mňa jej fotky z roku 2003, ktoré fotila pre augustové vydanie magazínu Interview. Až som zaplakala, keď som videla tú módu. Christina síce (podobne ako Britney) nebola známa práve svojím vycibreným vkusom, ale toto je celkom zábavný extrém. A ešte zábavnejší je fakt, že tieto fotky fotil David LaChapelle.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk