Ako sa stať celebritou

pridal kara 18.1.2018 o 10:43


Konečne tu máme návod aj pre mužov.

Ak ste žena a chcete sa stať celebritou, nemáte to veľmi náročné. Stačí pár polonahých selfíčiek, prihlásiť sa do nejakého sračkového televízneho programu a/alebo skočiť niekomu známemu do postele. Muži to také jednoduché asi úplne nemajú. Ale Nick Viall priniesol revolúciu. Rozhodol sa inšpirovať sa ženským postupom na dosiahnutie slávy a podarilo sa mi to. Až natoľko, že mu momentálne posteľ zohrieva herečka January Jones. A to mu stačilo prihlásiť sa do Bachelora. Iba štyrikrát.

Že čo je to Bachelor? Ale no tak, veď určite viete. Honzík predsa svojho času ponúkal ruže aj u nás v telke. A zatiaľ čo u nás táto šou nemala taký úspech, aby pokračovala, v Amerike už mali takmer 40 sérií. A ani sa nečudujem, lebo je to fakt strašná sranda. Teda, čudujem sa, že sa tam ešte niekto hlási, ale nečudujem sa, že ľudia pozerajú. Smiať sa na hlúpych ľuďoch a ich hereckých pokusoch je nenahraditeľný pocit. Nickovi to ale nevadí, pre slávu predsa treba urobiť všetko. A tak sa v roku 2014 prihlásil do Bachelorette. Po ôsmych týždňoch sa prebojoval až do finále, no Andi Dorfman jeho žiadosť o ruku odmietla. O rok neskôr sa do Bachelorette vrátil – k ostatným súťažiacim sa pridal v polovici natáčania a opäť sa dostal do finále. Aj Kaitlyn ale odmietla jeho žiadosť o ruku. A tak išiel o rok neskôr do Bachelor in Paradise, kde odvezú niekde do exotiky všetkých odmietnutých a natáčajú ich pritom, ako sa spolu riešia. A tam stretol Jen Saviano. Tá bola po troch týždňoch natáčania nadšená z predstavy, že prijme jeho žiadosť o ruku, no Nick sa rozhodol, že ona nie je tá pravá, a tak odišiel sám. Prečo asi. Aby sa mohol v septembri stať Bachelorom. Po ôsmych týždňoch natáčania sa aj zasnúbil, hoci si schválne vybral tú, ktorá do posledného momentu vravela, že jeho žiadosť neprijme, nechcel si predsa odrezať možnosť prihlásiť sa znova, no prepočítal sa. Vanessa Grimaldi povedala áno. Nevydržalo im to veľmi dlho, v auguste 2017 oznámili rozchod. A tak sa mohol Nick vrhnúť opäť na lov, tentoraz ale v trocha celebritnejších vodách.

Podľa blízkych zdrojov sa 37 ročný Nick a 40 ročná January spoznali asi pred dvoma mesiacmi. Nick ju pozval na kávu, ona súhlasila a odvtedy sa stretávajú. Aj by som predpokladala, že January má pokazený google, keď sa takto rozhodla, no nemusí to tak byť. Na mužov totiž nemá práve veľké nároky, čo dokazuje aj fakt, že svojho 6 ročného syna zrejme splodila s nejakým ženatým mužom. To je teda aspoň údajný dôvod, prečo stále nepoznáme jeho totožnosť. A hoci tomuto romániku nehádam dlhé trvanie, Nickovi sa splní jeho veľké želanie – zapíše sa ním už nadobro medzi ozajstné celebrity. Mimochodom, podobnú stratégiu volil súťažiaci z Bachelorette 2016 Wells Adams – momentálne chodí so Sarah Hyland. Šikovní chlapci.

p.s. – Všetkým vám odporúčam mrknúť seriál UnREAL, ktorý je inšpirovaný touto zábavnou reality šou. Tvorkyňa robila kedysi producentku pre šou Bachelor. Musím vás ale upozorniť, že je to návykové ako nič na svete. Totálny heroín na obrazovke počítača. Ja som pozrela prvé dve série za 2 dni, WonderWoman tuším za 3. A fyzicky trpíme a odpočítavame dni do začiatku tretej série.

Nick a jeho prvý pokus s Andi

Nick a jeho druhý pokus s Kaitlyn

Nick a jeho tretí pokus s Jen

Nick a jeho štvrtý pokus

S Vanessou oznámili rozchod v auguste

January Jones – jeho oficiálna vstupenka medzi celebrity







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk