Z Toma Hardyho padnete na zadok

pridal Lilinka 19.1.2018 o 20:44


 

Jeho rappový album z roku 1999 je online.

Vieme, že celebrity neboli vždy celebritami a že sa po ceste za slávou neštítili vykonať všelijaké veci, za ktoré sa teraz hanbia. Výnimkou nie je ani Tom Hardy, ktorý sa zo zlého chlapca stal hereckým miláčikom aj nás na pikoškách. Okrem jeho sexy zjavu má aj sexy hlas s anglickým prízvukom, ktorý zúžitkoval pri čítaní bed time stories. No pred jeho hereckou kariérou a kariérou predčítača pre osamelé ženy sa Tom pokúšal o tú spevácku, presnejšie rapperskú.

So svojím kamošom nahrali rappový album, z ktorého padnete na riť, čo je zároveň aj jeho názov – Falling on Your Arse. Tom vystupoval pod prezývkou Tommy No 1 a jeho beatmaker Edward Tracy pod rovnako trápnou, Eddie Too Tall. Dokonca im bola ponúknutá aj nahrávacia zmluva, no Tom sa napokon rozhodol pre hereckú kariéru. Chvalabohu, že tak urobil. Jeho bývalý producent s tým však nesúhlasí a v nádeji, že Tom predsa len niečo nahrá, jeho počin z rokov deväťdesiatych zverejnil. TU si ho môžete vypočuť. Ak by tak urobil, ja a Wonderwoman budeme tie, ktoré po ňom z prvého radu budú hádzať podprsenku.

Môžete sa s nami v komentoch podeliť aj o svoje trápnosti z minulosti. Ja som napríklad napísala do fan clubu Britney Spears výhražný list, lebo mi zabudli poslať plagát. Poslali mi naspäť plagát, puzzle aj video z koncertu vo Vegas a tiež zrušenie členstva. ??

Tom Hardy ako ucho. Získal by si vaše srdce aj ako mladý rapper?

Takýto plagát by v Brave šiel na dračku.

Tom po zistení, že album je online

ha ha, som v pohode

alebo nie, zabijem ho!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk