Zase spolu

pridal kara 20.1.2018 o 21:41


Gerard a Morgan už mi pripomínajú Selenu a Justina…

A už to teda začína byť celkom trápne. 48 ročný Gerard sa posledných pár rokov vláči s neskutočne nesympatickou osobou Morgan Brown. Ak vám to meno nič nehovorí, tak sa vôbec nič nedeje, pretože jej meno poznáme len preto, že mu ohrieva posteľ. Mám pocit, že už by som ani nespočítala, koľkokrát sa za posledné dva roky rozišli a opäť sa k sebe vrátili. Úplne bez srandy mám pocit, že sa to deje minimálne raz do mesiaca. A pomedzi to sa vždy píše o tom, koho všetkého Gerard prekotil, alebo ho nafotia s nejakou tajomnou neznámou. Alebo s niekým nafotia Morgan, čo sa stalo napríklad v máji minulého roka, keď bola na rande s Lievom Schreiberom.

A potom sa spolu zase niekde objavia, akoby sa nič nedialo. Už som sa začínala domnievať, že asi spolu ani nie sú vo vzťahu a len spolu zasúvajú vtedy, keď im to obom vyhovuje, no keďže ju Gerard zobral tento týždeň na premiéru svojho nového filmu Den of Thieves, asi som sa mýlila. Gerard sa koncom minulého roka vyjadril, že do piatich rokov by už chcel byť vo vzťahu a mať deti, tak to možno začal brať s Morgan vážnejšie. A možno nie a o mesiac budú zase spávať s niekým iným. A potom zase spolu. Však čo, veď Hollywood. Akurát tie deti by do toho nemuseli privádzať, však Morgan už o starostlivosť jedného vlastného pred pár rokmi prišla…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk