Asistentka kúzelníka

pridal WonderWoman 20.1.2018 o 12:42


To je naša Pamela.

Ach jo… Čo sa to stalo s niekdajšou sexy plavčíčkou C.J.? Jediné, čo z nej zostalo sú cecky. A stále sexy figúra. Ale tvár jej začal pomaličky po kúskoch ničiť nejaký šialený plastický chirurg, ktorý si asi licenciu kúpil na Ebayi a s jej hrdosťou to šlo zrejme tiež z kopca.

Inak si totiž neviem vysvetliť, prečo mala potrebu znížiť sa do roly asistentky kúzelníka, čo je práca, ktorú môže robiť každá pekná baba na svete. Nemusí vedieť ani rozprávať, stačí jej usmievať sa a nechať sa verejne ponižovať pred očami stoviek divákov. Pamela si to vyskúšala v utorok v nemeckom Hamburgu, keď asistovala na vystúpení s názvom House Of Mystery, ktoré mal na svedomí iluzionista Hans Klok. Chlapík, ktorý vyzeral ako zmiešanina chudšieho Donalda Trumpa a milionára Roberta Geissena, navštevuje očividne rovnakého doktora ako Pamela. Možno sa aj zoznámili v čakárni a Pamela omámená botoxom súhlasila, že sa s ním dá na túto frašku. Tak už mi to dáva zmysel.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk