Selena v najnovšej Puma kampani

pridal WonderWoman 20.1.2018 o 12:25


Spievať ju už nebaví?

Jasné, viem, že celebrity si privyrábajú aj inak, ako svojim remeslom, ktorým je v prípade Seleny hlavne spev. Ale toto je už jej druhá spolupráca s nejakou značkou v tomto roku, tak si hovorím, či ju nezačalo viac baviť modelkovanie ako spievanie. Na rozdiel od tej predchádzajúcej kampane pre značku Coach, tieto fotky aspoň vyšli. A dosť dobre.

Selena sa stala tvárou kampane Puma Hero, ktorá predstavuje kolekciu nového športového oblečenia a tenisiek. A musím povedať, že tentokrát odviedli dizajnéri dobrú prácu. Sú to všetko veľmi pekné kúsky a pri pohľade na ne mám chuť ich na seba hodiť a vybehnúť hneď do fitka. Zaujímalo by ma, či v tom bude cvičiť aj Selena, lebo keď sa teraz zjavne nevenuje hudbe, má dosť času na iné veci. Aj s Justinom by mohla tráviť viac času, veď kedy sme ich naposledy videli spolu? Potom sa vynárajú špekulácie, že sa zase rozišli. No ako to má človek vedieť? Budeme si na to musieť počkať…

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk