Zlatá Kylie Minogue

pridal kara 21.1.2018 o 8:44


Prichádza s novým albumom.

Od zrušenia zásnub s jej fešným a neverným snúbencom ubehol už takmer rok. Kylie si svoje zlomené srdce liečila v nahrávacom štúdiu a pred pár dňami oznámila, že v apríli sa dočkáme jej nového albumu – Golden. Z neho už stihla zverejniť aj prvý singel, no keďže tak urobila celkom staromódne a bez klipu, žiadne rekordy v sledovanosti na youtube sa rozhodne netrhajú. A možno nielen preto. Možno aj preto, že ide o akýsi čudný mix country a tanečnej hudby. Trocha mi unikol zámer.

Pre denník The Sun priblížila to, ako sa cítila, keď sa čerstvo rozídená ponorila do práce na novej hudbe. „Nahrávanie tohto albumu bola moja záchrana. Koniec roka 2016 pre mňa nebol dobrý. Takže keď som začala v roku 2017 na albume pracovať, bol to pre mňa vynikajúci únik. Bola som vtedy v celkom zraniteľnom štádiu, ale možnosť vyjadriť sa cez hudbu mi pomohla rýchlo sa vrátiť k samej sebe. Písala som o rôznych aspektoch svojho života, o výškach a pádoch, o poznaní a o pravde. A o irónii. A o radosti. Ak existuje jediná láska, ktorá s vami bude na veky, je to hudba. Teda aspoň pre mňa určite.“

A keďže sa mi tá nová pesnička nepáči, tu máte aj moju obľúbenú od nej. Tá tuším aj po tých rokoch stále patrí k mojim najobľúbenejším pesničkám. Čistá nostalgia. ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk