Čerství rodičia

pridal Lilinka 22.1.2018 o 14:57


Oddychovali na lodi.

Anna a Enrique sú v celebritnom svete úkaz. Okrem toho, že sú spolu už sedemnásť rokov, čo je doba aj v reálnom živote, nie ešte v celebritnom svete, kde to je prakticky diamantové výročie, úspešne sa vyhýbajú aj paparazzom. Doteraz nevieme, či sa vzali alebo nie a ich spoločných fotiek je na internete ako šafránu. Dokonca aj nášmu profesionálovi Ignácovi robí problém vyfotiť ich.

Čo ale vieme je fakt, že Anna šestnásteho decembra minulého roku porodila dvojičky, ktoré vyfasovali normálne mená nezahŕňajúce názov žiadneho mesta, ovocia, či smeru. Mala som pocit, že po tomto sa zase na pár mesiacov až rokov stratia z povrchu zemského a uvidíme ich až na paparazzi fotkách s vyrastenými deťmi po ceste do školy. Našťastie, Ignác na nich náhodou naďabil v Miami, keď oddychovali na lodi a Anna si dokonca aj zatancovala na Enriqueho vypalovačky. Bolo na nej vidno ešte popôrodné brucho, ktoré majú bežne celebrity už dávno odsaté a nanovo vymodelované. Pekný párik. Ja im držím palce, nech spolu takto vydržia do smrti.

Nicholas a Lucy

troška nostalgie







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk