Rok spolu

pridal WonderWoman 25.1.2018 o 22:48


A možno zasnúbení.

Ako ten čas neuveriteľne letí… Zdá sa mi to ako pár mesiacov, čo sa dala Kate Hudson dokopy so spevákom skupiny Chief – Dannym Fujikawa. A oni vám prosím pekne oslávili už prvé výročie.

Bolo to ešte v decembri, kedy Kate na svojom Instagrame zdieľala fotku ich dvoch aj s popisom, ako to vlastne medzi nimi vzniklo. Prvýkrát sa stretli, keď mala Kate 23 rokov a čakala svoje prvé dieťa – syna Rydera. Takže to bolo s Dannym ešte pasé, ale keďže jeho nevlastné sestry sú jej najlepšie kamarátky, celé tie roky sa pohybovali v tých istých kruhoch. Až ju jedného dňa Danny zavolal na túru, z ktorej sa vykľulo prvé rande a po pár mesiacoch spravil Danny prvý krok a pobozkal ju. Po 15. rokoch ich priateľstva. No nie je to romantické? A kedže na ich víkendovej prechádzke mala Kate na prstenníku nový prsteň, začalo sa šepkať, že sú zasnúbení a dokonca, že sa možno už aj tajne zobrali. A ja hovorím – kľudne! Poznajú sa 15 rokov, nemajú na čo čakať.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk