Kylie Jenner vyliezla zo skrýše

pridal kara 28.1.2018 o 20:26


Tak je tehotná alebo nie?

Napriek tomu, že Kylie sme videli s celkom očividným bruchom už začiatkom novembra, stále sa nájde celkom dosť ľudí, ktorí neveria tomu, že tehotná naozaj je. Odpoveď je celkom jednoduchá – áno, je tehotná. A nie, nevynosila Kimine dieťa. Na to po prvé nemá ani vek, keďže má len 20, a po druhé by musela už predtým aspoň raz rodiť. Nehovoriac o tom, že Kiminu náhradnú matku aspoň miliónkrát nafotili paparazzovia. Jej fotky tu neboli, ale nie preto, že by neexistovali, ale preto, že mi je trocha na grc z toho, že ju vôbec niekto fotil. Tá žena totiž nie je celebrita a ani nikto mediálne známy, má svoju rodinu a deti a právo na súkromie.

Kylie tento týždeň konečne vyliezla z úkrytu, keď išla navštíviť svoj rozostavaný dom v Los Angeles. Za ten údajne vysolí 2, 4 milióna dolárov. Máme aj video, na ktorom nastupuje do auta, a hoci ho evidentne natáčal niekto počas epileptického záchvatu, zo záberov je viac než jasné, že Kylie je v pokročilom štádiu tehotenstva. Údajne nehrá žiadnu mediálnu hru, len chce skrátka súkromie. Dievčatko by mala porodiť už vo februári a po pôrode plánuje veľkolepý návrat na sociálne siete. A vraj z nej bude mamička-blogerka. Zásnuby ani svadbu s Travisom Scottom ale neplánujú. A to je asi celkom rozumné, lebo všetkým je nám jasné, že im to aj tak dlho nevydrží…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk