Vyprsené kamošky

pridal kara 30.1.2018 o 21:00


Jednej presvitajú, druhej vytŕčajú.

Pamätáte sa ešte na tú scénu v Mean Girls, keď od stola vyhnali jednu z nich, pretože nedodržala dress code? Takto nejako si predstavujem, že to prebehlo medzi Bellou, Kendall a Hailey. Tieto tri modelky si spolu vyšli pred pár dňami na večeru. Modelky na večeri, pekný oxymoron, ha. A zatiaľ čo Kendall a Bella poslušne dodržali dohodnutý dress code a predviedli cecky, Hailey zaostávala a ukázala iba brucho. A preto sa s ňou pri odchode z reštiky nedržali za ruku. Bella mala na sebe polokorzet a polopriesvitné tielko a Kendall si zasa z tielka slušnú časť odstrihla – samozrejme dostatočne strategicky na to, aby jej spodok ceckov z trička vytŕčal.

Pôvodne som chcela napísať, že napriek tomuto čudesnému outfitu sa mi Bella začína tuším nejako páčiť. Že má niečo do seba, že je taká inakšia. No potom na mňa vyskočila fotka z jej najnovšieho fotenia s jej sestrou Gigi a môžem pokojne prehlásiť, že sa mi navždy zhnusila. Zaujímalo by ma, ktorý múdry človek vo Vogue mal nápad odfotiť spolu dve sestry totálne holé a omotané okolo seba. Bŕŕŕ, až ma striaslo. A nie som jediná, internet z toho tak trocha grcia tiež.

bŕŕŕŕŕ







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk