Kim Kardashian je všade

pridal kara 1.2.2018 o 10:13


Po svete zrazu behá milión jej klonov. Čo sa to deje?

Odpoveď je jednoduchá – Karol sa už na totálku zbláznil. To ale asi nie je pre nikoho z nás žiadna novinka, keďže nás o tom pravidelne presviedča už pekných pár rokov. Najnovšie to ale povzniesol na takú úroveň, že by ho celkom určite mali opäť urýchlene hospitalizovať. Zdalo sa mu zrejme, že jedna Kim nestačí a že čím viac Kim, tým lepší svet, a tak vyrobil hneď niekoľko jej klonov. A zároveň aj máme odpoveď na otázku, prečo sa vôbec Kim odfarbila. Marketingový ťah naplánovaný s Karolom. A vlastne už aj vieme to, že sa neodfarbila a že to bola len parochňa – z nasledujúcich fotiek je to totiž viac než jasné.

S blond parochňou s odrastami behala pár mesiacov po svete v strašidelnom oblečení z Karolovej dielne, ktoré sa teraz dostáva do predaja. A Karol poňal svoju kampaň Yeezy Season 6 naozaj veľkolepo. Naverboval Paris Hilton a kopu nejakých rádoby instagramových celebrít, prerobil ich na Kim a nafotil ich na štýl paparazzi fotiek. Niekedy mi jeho myšlienky naozaj naháňajú strach. Pevne verím, že si svoju kandidatúru na prezidenta rozmyslel, pretože sme mohli byť celkom nedávno svedkom toho, že amíci si zvolia hocijakého blázna…

Paris Hilton

Kim ako inšpirácia

Paris vs. Kim

Paris

Abigail Ratchford

Amina Blue

Clermont Twins

chinqpink

Jordyn Woods

Lela Star

Madeleine Rose

Sahara Ray







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk