Kylie Jenner porodila

pridal kara 4.2.2018 o 21:24


A všetko konečne potvrdila na svojom Instagrame.

Napriek tomu, že medzi vami ešte pred týždňom bolo mnoho neveriacich, Kylie bola naozaj tehotná. Áno, bola, už nie je. Prvého februára totiž porodila dcérku. Pred pár minútami konečne priznala farbu na svojom Instagrame, kam napísala nasledovné: „Prepáčte, že som vás neinformovala počas všetkých tých tvrdení. Rozumiem tomu, že ste zvyknutí, že ma sprevádzate na mojich cestách životom. Moje tehotenstvo ale bolo niečo, čo som si zvolila neprežiť pred celým svetom. Vedela som, že som sa potrebovala pripraviť na túto celoživotnú úlohu čo možno najpozitívnejším, nestresovým a najzdravším spôsobom, ktorý som poznala. Žiadne veľké zaplatené oznámenie nebolo plánované. Vedela som, že moje bábätko by cítilo všetok stres a emócie, a preto som sa rozhodla urobiť to takto pre tento malý život a naše šťastie. Tehotenstvo bolo tou najkrajšou, posilňujúcou a život meniacou skúsenosťou, ktorú som kedy zažila, a bude mi to veľmi chýbať. Oceňujem mojich priateľov a hlavne moju rodinu za to, ako mi pomohli zachovať tieto jedinečné momenty v takom súkromní, ako len bolo možné. Moja krásna a zdravá dcérka prišla na svet 1. februára a už som nevedela vydržať, kým sa s vami o toto požehnanie podelím. Nikdy som necítila takú lásku a šťastie, až z toho idem vybuchnúť. Ďakujem vám za pochopenie.“

Hneď po tejto správe zavesila na Instagram úryvok z videa a prelinkovanie na youtube, kam nahrala jedenásť a pol minútové video, ktoré zachytáva celé jej tehotenstvo. A ak si odmyslím tie otrasné kačičkovské pery, bola fakt krásna budúca mamina, takže sa rozhodne neskrývala kvôli tomu, že by pribrala a vyzerala hrozne. Vo videu dokonca vidno prvýkrát aj malú Chicago West tesne po narodení. A nielen to, ale aj pôrod, prvý plač Kylienej dcérky a prvé momenty s ňou. Tak teda gratulujeme, Kylie. A ja sa teším aj tak sebecky, pretože ma už išlo poraziť z toho, že som stále musela všetkých presviedčať, že naozaj tehotná si. ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk