Týraná a znásilnená Uma Thurman

pridal kara 4.2.2018 o 16:40


Uma prehovorila o Harveym Weinsteinovi a o Quentinovi Tarantinovi.

Uma Thurman už v októbri naznačila, že má čo povedať k celej kauze s Harveym. Vtedy povedala, že čaká, kým bude menej nahnevaná, a potom sa vyjadrí. A teraz nastal ten čas. Pre New York Times poskytla exkluzívny rozhovor, v ktorom všetko prezradila. Začala tým, že v októbri sa nevyjadrila nie kvôli hnevu, ale kvôli tomu, že sa bála, že sa rozplače. Redaktorke priznala aj to, že keď mala 16 rokov, bola znásilnená nemenovaným o 20 rokom starším hercom. A potom prešla k Harveymu. Ten ju síce neznásilnil, ale sexuálne ju napadol. V tom čase sa vraj už dobre poznali, rozprávali sa veľa o práci a Harvey ju často chválil za to, ako jej to myslí. Teraz si myslí, že možno pre toto jeho správanie prehliadla varovné signály. Až sa potom ocitli v Londýne v hoteli na meetingu v Harveyho apartmáne. Harvey ju zhodil, ľahol si na ňu, odhalil sa, „robil veľa nepríjemných vecí“, no nakoniec to vzdal a nenamáhal sa až natoľko, aby ju k sexu naozaj prinútil, keďže Uma sa bránila. Neubehlo veľa času, kým jej začali vyvolávať jeho osobné asistentky, aby sa pobavili o práci na ďalších projektoch. Uma súhlasila so stretnutím, chcela ho konfrontovať, vysvetliť si to, čo sa stalo, no stretnutie vyžiadala dole v hotelovom bare. Podľa jej slov mali jeho asistentky výborne nacvičené, ako vylákať herečky hore do jeho izby, a to sa stalo aj jej. Dali jej ho k telefónu, on sa povedal, že išlo o nedorozumenie a že majú pred sebou veľa spoločných projektov. A tak Uma išla do jeho izby. Tam ho varovala, že keď urobí niekomu inému to, čo urobil jej, jeho kariére, reputácii a rodine bude koniec. No Harvey sa nenechal a Ume sa začal vyhrážať, že už si ani neškrtne a že ju zničí, keď niečo povie. Keď odchádzala, triasla sa.

Zanedlho na to sa ocitla na filmovom festivale v Cannes po boku Harveyho a Quentina. Quentin si vraj všimol, že sa pri Harveym správa čudne, a opýtal sa jej, čo sa deje, že veď majú spolu čoskoro pracovať na filme Kill Bill. Uma mu pripomenula, že o tom incidente mu už povedala, no podľa jej slov to vo svojej mysli zavrhol s akousi chabou výhovorkou typu: Chudák Harvey, snaží sa o ženy, na ktoré nemá. Tentokrát sa ale Quentin naštval a Harveyho konfrontoval. A vtedy sa Harvey Ume zahanbený ospravedlnil.

Ten Quentin je ale super kamoš, že? No, ani nie. Uma totiž zaspomínala aj na jeho chovanie počas natáčania filmu Kill Bill. V scénach, kde na ňu filmové postavy pľujú alebo ju škrtia, sa totiž činil sám Quentin. Nikto iný to nevedel tak dobre ako on. Rovnako je verejne známe, že počas natáčania raz škrtil aj Diane Kruger. Natáčanie filmu už bolo skoro pri konci, ostávali už len 4 dni, keď nastal ďalší problém. Od Umy žiadali, aby šoférovala modrý kabriolet. Bola ale upozornená na to, že auto nefunguje korektne. A tak odmietla. To sa Quentinovi nepáčilo, prišiel za ňou do prívesu a údajne ju do toho dotlačil. Tiež jej vraj povedal, že musí ísť rýchlosťou minimálne 65 kilometrov za hodinu, inak jej nebudú viať vlasy tak, ako on chce, a budú to točiť znova. Uma teda sadla do auta, no po chvíli nad ním stratila kontrolu a auto vrazilo do stromu. Podľa Umy v ňom nebolo ani len sedadlo prišróbované tak, ako malo byť. Po havárii si myslela, že ochrnula, že už nikdy nebude chodiť. Zakliesnili sa jej totiž nohy a volant mala natlačený na bruchu. Doteraz má z tejto havárie zničené kolená a poškodený krk a trpí bolesťami. Keď sa vrátila z nemocnice, žiadala, aby jej ukázali zábery z nehody. Odmietli. Neskôr povedali, že jej ich ukážu, ak podpíše, že nebudú zodpovední za jej bolesti a prípadné zdravotné problémy. To odmietla ona. Trvalo jej 15 rokov, kým sa k záberom dostala a video teraz zverejnila. Vraj to výrazne poznačilo jej vzťah s Quentinom a trvalo im roky, kým vôbec dokázali byť v jednej miestnosti bez toho, aby sa hádali. A úprimne, z tohto som celkom zaskočená, lebo pred foťákmi sú vždy za veľkých kamarátov, až sa dokonca pred pár rokmi šuškalo o tom, že sú spolu. A čudujem sa aj tomu, že vôbec išla natáčať Kill Bill s Harveym po tom, čo ju napadol. Uma ale nakoniec článku dodala, že jej trvalo 47 rokov, kým pochopila, že muži, ktorí sa k nej nesprávajú pekne, ju neľúbia. Už v škôlke sa totiž ženám hovorí, že keď je k nej niekto zlý, je to preto, že sa mu páči. Vďaka tomu si vraj ženy myslia, že krutosť a láska idú v ruka v ruke a táto éra podľa nej musí skončiť.

Nahnevaná Uma v októbri:

Zábery z nehody:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk