Majú to v rodine

pridal WonderWoman 7.2.2018 o 17:08


Ashley Graham si zapózovala s mamou.

To sú ale sympatické bacuľky! To mi napadlo ako prvé pri pohľade na plus size modelku Ashley Graham a jej mamu Lindu. Potom som však začala rozmýšľať, či sú práve ony vhodné kandidátky na modelky v bikinách. Skutočne sa chcem pozerať na 53 ročnú ženu v ružových plavkách, ktoré majú veľkosť košíčkov minimálne F?

A odpoveď je – záleží od ročného obdobia. Cez Vianoce by ma asi táto kampaň príjemne upokojila. S čistým svedomím by som si naložila ďalšiu porciu zemiakového šalátu a neskôr si dala zopár lineckých rožtekov a zapila to vaječným likérom. Veď prečo nie, keď sa tieto moletky nehanbia vyzliecť. Ale teraz pred letom potrebujem skôr motiváciu v podobe vymakaných sexy modeliek. Teraz predsa nechceme priberať, ale chudnúť do plaviek. A hoci tieto dve sú súčasťou kampane pre značku Swimsuits For All, je veľa iných typov postáv, ako len štíhla a tučná. Mohla by konečne preraziť aj nejaká modelka, ktorá má postavu ako priemerná necelebritná žena.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk