Kylie Minogue úplne žiari

pridal kara 7.2.2018 o 9:03


A môže za to muž.

A nie iba tak hocijaký, ale práve jej bývalý snúbenec Joshua Sasse. Ale nie asi úplne v takom zmysle, ako by ste možno čakali. Kylie ešte totiž úplne nepotratila rozum a nerozhodla sa k nemu vrátiť. Joshua, ktorý Kylie podvádzal kade chodil, sa mal tento víkend ženiť. A totálnou náhodou presne na výročie dňa, kedy Kylie oznámila, že ho kopla do zadku. Uhádli ste správne, na náhody neverím. Aspoň nie na takéto. Svadba sa ale nekonala, pretože len pár dní pred obradom ju jeho snúbenica Harriet Colling zrušila. A jej rodina od radosti dobre že nebuchla šampanské. Podľa blízkeho zdroja si spolu začali len krátko po jeho rozchode s Kylie, na začiatku bol celý chutnučký, ale netrvalo dlho, kým sa zmenil a začal ju izolovať od rodiny a priateľov. Kylie sa síce k tomuto nevyjadrila a ja pochybujem, že nejako extra rieši svojho neverného bývalého, ale určite ju trocha zahrialo pri srdci, že ho dobehla karma.

Cez víkend vyrazila do Chile na formulové preteky v kvetinových Dolce & Gabanna šatách a rozdávala úsmevy na všetky strany. Tam si prišla troška urobiť promo, keďže čoskoro vydáva nový album. A musím povedať, na to, že o pár mesiacov oslávi päťdesiatku a prekonala aj rakovinu, vyzerá fakt výborne.

Kylie a Joshua Sasse

s touto ženou Joshua podviedol Kylie

Joshova nevesta na úteku







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk