Kim a jej parfémy

pridal L 8.2.2018 o 20:24


Kim zase pribúdajú peniažky na účte…

Namiesto toho, aby sa venovala svojmu najnovšiemu prírastku do rodiny, ktoré jej vynosila náhradná matka, ktorej za to zaplatila, tak ona sa venuje biznisu… Na instagram si fotí holú riť z každého uhla (ako keby sme už tú jej riť nevideli z každého uhla iks krát), a najnovšie už má aj nové parfémy. Ako voňajú neviem, no flakón je v štýle jej kimoji.
A ako robí promo? Jednoducho… Parfémy poslala svojim kamkám, napríklad aj bývalej asistentke Stephanie Shepherd. Pracovala pre ňu od roku 2013, no Kim ju pred časom vyhodila. Stephanie sa však darčekom od Kim pochválila na Instagrame, a tak má Kim reklamu zadarmo. Okrem iného sa Kim rozhodla potešiť aj tú časť Holyvúdu, ktorú veľmi nemusí, a tak svoj parfém poslala aj Taylor Swift, Wendy Williams, Sharon Osbourne, Blac Chyna, Naya Rivera, Piers Morgan, Sarah Michelle Gellar, Janice Dickinson, Chloë Grace Moretz, Pink a Bette Midler.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk