Manažérka Rose McGowan spáchala samovraždu

pridal kara 9.2.2018 o 21:07


Škandál s Rose a Harveym bol vraj pre ňu posledným klincom do rakvy.

Nuž. Situácia okolo sexuálnych predátorov sa troška komplikuje. Už tu máme prvú osobu, ktorá sa kvôli týmto škandálom rozhodla siahnuť si na život. Je ňou Jill Messick, ktorá robila Rose manažérku práve v čase, keď ju údajne Harvey napadol. A hoci odvtedy ubehlo už 20 rokov, táto téma sa nedávno opäť stala aktuálnou. Rose jej meno vyťahovala v každom rozhovore, že ona bola prvá, ktorej to povedala, že Jill ju držala a vypočula, zatiaľ čo Rose plakala, a odkázala ju na právnikov, no podľa Rose mala urobiť viac. Rose sa tiež nepáčilo, že o rok neskôr prijala Jill pracovnú ponuku pre Miramax a začala s Harveym spolupracovať. Harvey v snahe očistiť svoje meno vytiahol maily od Jill, v ktorých mu údajne písala to, že na druhý deň po týchto udalostiach jej o tom Rose povedala s tým, že s Harveym išla do vírivky, čo neskôr trpko oľutovala. (ísť s niekým do vírivky a súhlasiť so sexom sú dve rozdielne veci, ale pre Harveyho asi nie)

Jill, ktorá trpela bipolárnou poruchou a v posledných rokoch aj ťažkými depresiami, túto celú situáciu podľa jej rodiny neuniesla. Nikdy nechcela byť verejne známa a zrazu bolo jej meno na titulkách magazínov, Rose o nej hovorila v každom rozhovore a Harvey ju použil bez jej vedomia a súhlasu na očistenie svojho mena. Toto všetko bolo popri jej psychických problémoch už len akýmsi posledným klincom do rakvy, a tak si v stredu ako 50 ročná siahla na život. Jej rodina sa vyjadrila pre The Hollywood Reporter, kde všetko toto povedali a za vinu to dávajú Rose a Harveymu.

A mne nedá nedodať to, že vo mne drieme obava, že Rose môže urobiť niečo podobné. Zatiaľ čo v nedávnych rozhovoroch pre The View vyzerala a aj sa vyjadrovala relatívne normálne, u Stephena Colberta to už bolo trocha horšie. Začiatkom februára počas promovania svojej knihy sa totálne zbláznila a jačala do mikrofónu úplne šialenstvá po tom, čo ju konfrontovala istá trans osoba s tým, že za ich práva vôbec nebojuje. Rose neskôr tvítla, že tá osoba bola určite nasadená Harveym a že týmto ruší všetky svoje ďalšie záväzky na promovanie knihy. Vraj dáva do sveta krásu a vracia sa jej to ako slovné napadnutie. No, ako by som to zhrnula. Ja Rose verím, že bola zneužitá. A viem, že nemala ľahký život. Ale myslím si aj to, že má očividne dosť závažné psychické problémy. A keď sa na ňu dívam a počúvam ju rozprávať, mám pocit, akoby stála na kraji útesu a stačí jej už len malé štuchnutie – možno rovnako ako práve Jill. Hádam je toto prvá a posledná (hoci stále zbytočná) smrť, ku ktorej tento škandál dopomohol.

RIP, Jill Messick

Kauzu Rose vs. Harvey psychicky neuniesla







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk