Courtney Stodden vracia úder

pridal kara 9.2.2018 o 20:23


Reaguje na Dougovu srdcervúcu spoveď.

A aj ona úplne záhadne exkluzívne pre Daily Mail. Títo dvaja si tuším o nás fakt myslia, že sme úplne sprostí. A vlastne nielen tuším, ale naozaj. Však si len spomeňme na to vymyslené tehotenstvo a vymyslený potrat. Po tomto, čo predvádzajú teraz, si myslím iba jediné – zase je to len hra do médií, keďže sú obidvaja bez prachov a toto je jediné, ako ich nejakým spôsobom môžu získať – poskytnúť exkluzívny rozhovor a zhrabnúť pár drobných.

Na konci januára sa pre Daily Mail rozrozprával Doug a Courtney teraz reaguje na to, čo im povedal. Priznala, že ich manželstvo sa rozpadlo preto, že chcela chodiť von a riešiť chlapov. Vraj nikdy nemala tú možnosť (a zrejme je to nevyhnutná súčasť života, o ktorú ostávam ukrátená), pretože od rodičov išla rovno k Dougovi. Manželstvo vraj za veľa nestálo a prišla kvôli tomu o rodinu, ich vzťah bol toxický a ona sa cítila uväznená. A teraz sa vraj snaží dať svoj život do poriadku. Keď Dougovi povedala, že sa na neho skôr díva ako na otca a najlepšieho priateľa, vraj to už nezvládol a vtedy zavolal do médií.

Na obvineniach, že svojho priateľa neľúbi a je s ním len pre prachy, vraj nie je nič pravdy. Podľa jej slov spolu bývajú v dome, kde je mesačné nájomné 10 tisíc dolárov, a ona platí polovicu. No to by som si fakt pozrela, že z čoho. Keď má teda údajne toľko peňazí, mohla by urobiť tomuto svetu láskavosť a kúpiť si plavky, ktoré jej budú sedieť veľkosťou. Alebo aspoň si kúpiť normálne vyzerajúce silikóny. Vraj ani v ich manželstve nebol Doug ten, ktorý by platil účty, vraj všetky financie zabezpečovala ona, pretože on bol bez práce – preto chodila do rôznych reality šou. Okrem toho mali aj ďalší veľký problém v ich vzťahu – jeho alkoholizmus. Ona vraj od ničoho závislá nie je a momentálne užíva iba jeden liek – antidepresívum. Závislá vraj nie je ani od slávy a Hollywoodu, ako Doug naznačil, a nachádza sa tam preto, že má vášeň pre spievanie a hudbu. Údajne má svoje sny a ciele a za tie sa ako mladá cieľavedomá žena nebude ospravedlňovať.

Zaspomínala si aj na začiatky ich vzťahu. Doug ju učil herectvo a asi po štyroch mesiacoch začali mať veci romantický spád. Vraj si naraz vyznali lásku. Courtney v tomto rozhovore trikrát zdôraznila, že sa vydala za muža „staršieho ako jej otec“ a podľa mňa je fakt doteraz presvedčená o tom, že prerazí ako speváčka a herečka a bude mať vďaka tomuto všetkému, čo teraz predvádza, zaujímavý životopis na wikipédii. Po svadbe ju vraj všetci strašne šikanovali, ona začala trpieť depresiou a nevedela, ako to má zvládať. A tak sa začala hrať na vymletú fiflenku/zlatokopku, ako ktorú ju médiá vykresľovali, aby vraj chránila svoje skutočné ja. Ale vraj vôbec tupá fiflenka nie je. Naozaj nie. Ani trocha. Prečo jej stále neveríte?

Teraz vraj prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života, spoznáva samú seba a opäť sa začala stretávať so svojou mamou a sestrami (o ktorých som ani nevedela, že existujú, ale strašne by som ich chcela vidieť). Ešte ale nestretla svojich synovcov a neterky. Asi na to popri súložení s päťdesiatnikom Dougom skrátka nebol čas, no…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk