Prší peroxid

pridal kara 10.2.2018 o 19:01


A Solange si doma zabudla dáždnik.

Ani jedno z toho, samozrejme, nie je pravda, no to by bol asi jediný scenár, pri ktorom by som ako-tak pochopila a neodsúdila to, čo má momentálne Solange Knowles na hlave. Ale tak čo už, nejako skrátka zaujať treba, hudbou sa to očividne nedarí, keďže skôr ako o speváčke sa o nej píše ako o mladšej sestre Beyoncé, a tak treba vymyslieť nejaký spôsob, ako na seba upútať. Väčšinou sú to nejaké tupé rasistické reči, lebo však my všetci bieli ľudia sme svine a vôbec nevadí, že rovnako nemôžeme za farbu svojej pleti ako ktokoľvek iný. A keď netrepe o rasizme, snaží sa zaujať sektársko-hipsterskou svadbou. Alebo tým, že zmláti Jay-Zího vo výťahu. To bol asi jediný moment, kedy som mala chvíľu rada Solange a výborne som sa zabávala.

Všetky zaujímavé nápady už zrejme vyčerpala a tak sa vrátila k osvedčenej klasike – keď chceš zaujať, zmeň účes. Alebo parochňu. Naozaj neverím, že by si toto nechala spáchať na svojich vlasoch. S touto hrôzou na hlave sa objavila na Fashion Weeku v NY na akcii značky Stuart Weitzman. Čo myslíte vy, jééé či blééé? Môj názor je asi viac než jasný…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk