Keeping up with the Beckhams?

pridal kara 11.2.2018 o 22:12


Preboha, len to nie. Ďalšiu celebritnú rodinnú reality šou už tento svet neunesie.

Rodina Beckhamovcov za sebou už jeden takýto pokus má. Vtedy išlo o reality šou Coming to America, v ktorej sa dokumentovalo ich sťahovanie do Ameriky. Ich britský humor ale ostal americkými divákmi nepochopený, a tak namiesto šiestich pol hodinových dielov to skončilo pri jednom hodinovom špeciále, ktorý mal tragickú sledovanosť. Teraz sa ale vynorili reči o tom, že momentálne vyjednávajú o svojej vlastnej rodinnej reality šou na štýl Kardashianiek s nikým iným ako s E!Entertainment, ktorí majú pod palcom aj KUWTK.

Podľa blízkeho zdroja vraj Victoria vždy chcela byť vnímaná pomaly až kráľovsky, no teraz by chcela svetu ukázať svoju hravú stránku. Vraj je presvedčená o tom, že táto šou by bola hit a presviedča o tom aj svoju rodinu. Našťastie to ale vyzerá tak, že ide len o kačicu, pretože jej hovorca vydal pred chvíľou nasledovné vyhlásenie: „Na tomto nie je nič pravdy. David a Victoria si vážia a chránia svoje súkromné životy doma mimo zrakov verejnosti a nikdy by nechceli takéto narušenie ich životov.“

A keď už sme pri popieraní, Victoria sa vyjadrila aj k Spice Girls a definitívne potvrdila, že žiadne koncerty ani turné sa už nikdy konať nebudú. Po tomto ma teda oficiálne prestáva zaujímať čokoľvek, na čom momentálne ako skupina opäť pracujú.

Ak by to predsa len bola pravda, pozerali by ste?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk