Amy Schumer sa vydala

pridal kara 15.2.2018 o 20:47


A ja som ani nevedela, že má frajera…

A budem sa fakt čudovať, ak to niekto z vás vedel. Bez mučenia sa priznávam, Amy veľmi nesledujem, lebo mi nepripadá práve vtipná a skôr mi vadí, a tak som si chvíľu myslela, či som len správy o jej novej láske neodignorovala. Ale nie. Amy svoj vzťah potvrdila až tento víkend, keď pridala fotku z narodeninovej oslavy Ellen DeGeneres, na ktorej sa so svojím novým frajerom bozkávala. Volá sa Chris Fischer, je to známy kuchár a začali spolu randiť niekedy v novembri. Vraj je to ale brat jej asistentky, takže nie je vylúčené, že sa poznali už omnoho dlhšie. To by celkom aj vysvetľovalo tú rýchlu svadbu. Tehotenstvo za tým totiž nie je, to už stihla Amy vyvrátiť.

Amy bola slobodná od mája, kedy sa po roku a pol rozišla so svojím frajerom Benom. Vtedy nič iné nerobila, iba všetkých presviedčala o tom, akí sú šťastní a zamilovaní, takže ich rozchod ma vôbec neprekvapil. A vlastne ani teraz svadba po tomto „tajnom“ vzťahu. Len to ukazuje, že ak je človek fakt šťastný, nemá potrebu o tom všetkých presviedčať minimálne trikrát denne. Amy sa už minulý rok vyjadrila, že je pripravená na deti, a tak budú zrejme čoskoro nasledovať. Amy má 36 a Chris 37, takže v takomto veku už ľudia asi vedia, čo v partnerovi hľadajú. Svadba sa konala v utorok v Malibu – áno, deň pred Valentínom, nie na Valentína – a zúčastnilo sa jej 80 hostí. Medzi nimi aj celebrity ako Jennifer Lawrence, Jennifer Aniston, Chelsea Handler, Jake Gyllenhaal. Tak teda želáme veľa šťastia novomanželom. A nech aspoň do roku 2020 nemusíme písať pikošku o rozvode.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk