Aj veľká riť vie očariť

pridal kara 16.2.2018 o 22:32


Ale určite nie táto.

Takto zohyzdených zadkov našťastie na tomto svete nie je až tak veľa, takže predpokladám, že všetci viete, že je reč o Blac Chyne. Tá robí opäť kampaň pre 138 Water, ktorí sú známi tým, že povolávajú skrachované celebrity a fotošopujú ich asi v skicári. Jedna fotka bola našťastie ale bez vyhladzovacieho filtra, a tak som ju mohla použiť ako titulku. Aby ste videli, ako to asi vyzerá, keď si dá človek do každej ritnej polovičky implantovať 5 litrový termofór. To, že sa na tomto svete nájde čo i len jeden človek, ktorý si dokáže myslieť, že takéto niečo je pekné, je podľa jasným dôkazom toho, že apokalypsa už dosť mešká. Rob Kardashian by mal urýchlene vyhľadať odbornú pomoc (a asi nielen kvôli tomu, že mu Chyna pripadala atraktívna).

Chyna, jej pravá ritná polka a jej ľavá ritná polka behali v utorok po pláži v Malibu, kde vyššie spomínanú kampaň fotili. Ale ešte predtým, ako začali behať po pláži, bolo treba všetky tri prichystať. A tak sa začala činiť vizážistka, ktorá nalíčila obe ritné polky. Chyna si ich potom hrdo obzerala v zrkadielku, no to bolo takej veľkosti, že sotva sa doň mohla jej riť zmestiť.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk