Jennifer Aniston je opäť slobodná

pridal kara 16.2.2018 o 6:47


S Justinom Therouxom oznámili rozvod.

A ja týmto paradoxne vôbec nie som zaskočená. A to aj napriek tomu, že len pred pár dňami vyšli fotky a rozhovor s Jennifer v Architectural Digest, kde hovorila aj o Justinovi. Niekde vo vnútri som o Justinovi vždy trocha pochybovala. A môže za to asi hlavne jeho dobré priateľstvo s Terrym Richardsonom. A aj to, že na začiatku vzťahu zrejme Jennifer povedal, že je single, aj keď očividne nebol – čo potvrdzujú aj vyjadrenia mamy jeho vtedajšej priateľky do médií. A nepomáhalo tomu ani to, že veľkú časť roka trávil v New Yorku, zatiaľ čo Jennifer a ich domácnosť sú v Kalifornii. Posledné mesiace tam bol naozaj nepretržite a Jennifer chodila sama na svadby, oslavy narodenín, na červenom koberci ich spolu nebolo vidieť už celkom dlho, a tak sa začalo špekulovať. Gossip Cop tiež spomína drogy, no ťažko povedať, či píšu o Justinovi alebo o frajerovi Courteney Cox. Môj tušák mi ale hovorí, že o Justinovi.

Tu máme ich spoločné vyhlásenie, ktoré poskytli médiám: „V snahe zabrániť ďalším špekuláciám sme sa rozhodli oznámiť náš rozchod. Toto rozhodnutie bolo vzájomné a urobené s láskou koncom minulého roka. Sme dvaja najlepší priatelia, ktorí sa rozhodli rozísť sa ako partneri, ale tešíme sa na pokračovanie nášho cenného priateľstva. Normálne by sme takéto niečo riešili v súkromí, ale vzhľadom na bulvár, ktorý neodolá žiadnej príležitosti špekulovať a vymýšľať si, chceli sme vám dať vedieť pravdu priamo my. Čokoľvek iné bude o nás napísané, čo nejde priamo od nás, je výmysel niekoho iného. Sme odhodlaní zachovať si vzájomný hlboký rešpekt a lásku, ktorú máme jeden pre druhého.“

Bla bla blááá. Kecy v kleci. Už mi fakt lezú krkom tieto celebritné vyhlásenia o rozchodoch, v ktorých zdôrazňujú, ako sa milujú a akí ostávajú skvelí priatelia. Po siedmych spoločných rokoch a (z toho dvoch rokoch manželstva) mi príde celkom normálne, že sú momenty, kedy nejdú vzbĺknuť od vášne. A keď niekoho tak strašne ľúbim, rešpektujem a mám s ním hlboké a cenné priateľstvo, tak sa s ním asi nerozchádzam. Bullshit. Inak vôbec by ma neprekvapilo, keby mal už Justin narazenú dáku mladú pipku. A bude trvať presne štvrtinu sekundy, kým začnú všetci spomínať Brada Pitta a špekulovať o tom, že sa k sebe s Jennifer vrátia. Veď aj s ním predsa „zostávajú výbornými priateľmi, ktorí sa vzájomné obdivujú a ľúbia“. ??

Tento pekný párik je už minulosťou







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk