Candice Swanepoel sa zbláznila

pridal kara 20.2.2018 o 22:35


Tieto plavky predáva za 160 dolárov.

Koncom januára som vás informovala o tom, že Candice si založila vlastnú značku plaviek, ktoré aj sama navrhuje. V tom čase sa vedelo len to, že predaj sa spustí niekedy vo februári, no ceny plaviek sme nepoznali. Nuž, teraz už poznáme. Predaj na webovej stránke jej značky Tropic of C sa spustil už minulý týždeň, a ja som ešte stále v šoku z toho, koľko si za tie plavky pýta. Myslím, že minule sme sa celkom jednohlasne zhodli na tom, že tieto jej výtvory sú hrozné a obliecť si ich môže akurát tak ženská s jej postavou, no ani na nej by nevyzerali dobre.

Za tieto pre bežnú populáciu nenositeľné plavky si pýta také sumy, že sú pre bežnú populáciu aj nezakúpiteľné. My teda zrejme nie sme jej cieľovým zákazníkom. Asi cieli len na svoje modelkovské kamošky, inak neviem. Prvýkrát niečo navrhnúť, ešte sú to dokonca len dvojdielne plavky, a rovno za to pýtať 170 dolárov, no to sa mi zdá prinajmenšom ako odvážny biznis plán. Uvidíme, ako jej to bude vynášať. Veď na svete behá stále dosť veľa švihnutých ľudí, ktorí za to toľko peňazí radi vysolia len preto, že je to od nej.

spodok plaviek za 65 dolárov

táto hrôza len za 120 dolárov

len za 150, no nekúp to!

Alebo radšej tieto za 160?

Nie, už viem, vy ste čakali na tieto za 170!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk