Kráľovná je single

pridal kara 24.2.2018 o 18:44


Claire Foy sa rozvádza.

Hoci by nadpis mohol nasvedčovať tomu, že kráľovná Alžbeta II. sa rozhodla v 91 rokoch rozviesť so svojím zrejme kedysi neverným manželom princom Philipom, nie je to tak. Všetkým fanúšikom The Crown to ale zrejme došlo. Rozvádza sa totiž Claire Foy, ktorá ju v tomto seriáli stvárňuje. Claire síce nie je pravidelnou tvárou na pikoškách, ale nedávny článok o The Crown ukázal, že tu má viac než dosť fanúšikov, a tak som rozhodla, že o nej napíšem. Škoda len, že to nie je pri príležitosti nejakých pozitívnejších správ.

33 ročná Claire a jej 40 ročný manžel Stephen Campbell Moore zrejme neustáli neslávne známu sedemročnú krízu podobne ako nedávno Jennifer a Justin. Oznámili to v spoločnom krátkom vyhlásení: „Sme odlúčení už nejaký čas. Napriek tomu ale pokračujeme ako skvelí priatelia a máme rešpekt jeden pre druhého.“ Našiel sa dokonca aj blízky zdroj, ktorý pre The Sun okomentoval rozchod slovami: „Po siedmych rokoch to bolo šokujúce pre mnohých ich priateľov, ale sú to dobrí ľudia a sú odhodlaní správať sa k sebe naďalej civilizovane. Pochopiteľne to bolo náročné obdobie pre oboch a aj pre ich rodiny. Ale sú to skvelí rodičia, inteligentní a obaja oprávnene úspešní ľudia.“

Claire a Stephen sa spoznali v roku 2011 počas natáčania filmu Season Of The Witch. V roku 2014 sa vzali a ich dcérka Ivy Rose oslávi v marci tretie narodeniny. Od ich svadby to ale mali celkom hektické. Claire bola do úlohy kráľovnej obsadená ešte ako tehotná a hneď po pôrode začalo natáčanie, a to rovno obidvoch sérií. Do toho sa ešte v roku 2017 vrátil Stephenovi nezhubný nádor na mozgu a v lete musel podstúpiť operáciu. Škoda, rodinka to bola pekná, ale zrejme skrátka neustáli náročné obdobie. Rozvedení ešte ale stále oficiálne nie sú, tak si to ešte možno rozmyslia.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk