Emily Ratajkowski sa vydala

pridal WonderWoman 24.2.2018 o 15:23


Po dvojmesačnej známosti.

Tak tomu hovorím spontánnosť. Vziať si chlapíka, s ktorým sa stretávate od decembra minulého roku, pričom ešte v novembri ste boli s iným a to 3 roky. Ani sme nevedeli, že Emily a hudobný producent Jeff Magid sa rozišli. V súvislosti s ňou totiž píšeme vždy len o jedinom – o jej ceckoch. Tie nás už nemôžu prekvapiť, ale táto ultra rýchla svadba áno.

Emily túto radostnú novinku oznámila na svojom Instagrame. V piatok sa v City Hall v New Yorku vydala za herca a režiséra menom Sebastian Bear-McClard, ktorý hral po boku Roberta Pattinsona vo filme Good Time. Na tento nečakaný obrad pozvali len 4 kamošky Emily a dvoch Sebastianových kamošov – Fat Jewa a režiséra Josha Safdie. Emily mala na sebe „horčicový“ kostým zo Zary a čierny klobúk s krátkym závojom vpredu, takže vskutku originálny svadobný outfit. Čo na to povedať… Asi len, že neisto gratulujeme a premýšľame, koľko asi takéto manželstvo vydrží… Rok? Polroka? Čo myslíte vy?

 

Svadobné fotky…

So Sebastianom v decembri







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk