Do kostola na motorke

pridal WonderWoman 27.2.2018 o 22:16


Kto sa skrýva pod helmou?

Tak tomu hovorím cool príchod na omšu. Aj keď to je asi to jediné, čo je na tomto chlapovi cool. Voči dotyčnému totiž pociťujem veľký odpor. Najprv sa mi zhnusil tým, že podvádzal svoju manželku s pestúnkou, čo viedlo k rozvodu a potom tým, že sa nanominoval do úlohy Batmana a pokazil tak všetky filmy s ním.

Asi vám už teda došlo, že pod helmou je Ben Affleck. V nedeľu sa rozhodol prevetrať svojho tátoša a prísť na pravidelnú rodinnú omšu ako frajer. U detí zožal úspech, hlavne malá Seraphina sa na neho pri privítaní vrhla. Ben vyzeral ako milujúci otec, ktorým možno aj je, to si nedovolím spochybňovať. Spolu s Jennifer sa naozaj celý čas snažia, aby stále trávili čas so svojimi deťmi ako rodina a treba uznať, že sa im to aj darí. Len ma neprestáva fascinovať, o koľko lepšie Ben vyzerá, keď je v prítomnosti svojej rodiny, na rozdiel od toho, ako strhane pôsobí pri svojej frajerke Lindsay.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk