Z Kim je nová žena

pridal kara 27.2.2018 o 15:09


Materiálne veci ju už nerobia šťastnou.

Kim si cez víkend odskočila od materských povinností (haha) na konferenciu Create & Cultivate. Počas svojho rozhovoru sa podelila o to, že niekedy jej sláva úplne nevyhovuje. Napríklad „keď vyzerám na hovno a chcem len vybehnúť kúpiť si churro a nemať nikoho za zadkom.“ Také hrozné to ale s tou slávou zas nie je, keďže Kim vedela pomenovať aj to, čo má na nej najradšej. „Veci zadarmo. Nie, výlety zadarmo. Výlety zadarmo, lietadlá zadarmo, všetko zadarmo! A rada sa podelím. Vždy, keď dostanem niečo zadarmo, rozdávam to doslova každému, rodine, priateľom.“ V tomto som sa vždy snažila nájsť nejakú logiku. Prečo všetci pchajú nechutne bohatým ľuďom veci zadarmo, keď si môžu doslova kúpiť totálne hocičo?

A aj keď Kim miluje veci zadarmo, tvrdí, že materiálne veci jej už šťastie neprinášajú. Po tom, čo ju okradli v Paríži, sa jej zmenil rebríček priorít. „Materiálne veci ma už nerobia šťastnou, ale zážitky áno. Na moje narodeniny ma môj manžel zobral do Utahu do hotela na dva dni a prespali sme celý čas. Bola to zábava, každý si občas potrebuje dať pauzu.“

Aby aj demonštrovala to, že materiálne veci už pre ňu nie sú dôležité, prišla oblečená tak trocha za debila, lebo veď na tom nezáleží, to sú len handry. Na hlavu čelenku ako na tenis, oblečená do (predpokladám, keďže jej vôbec nesedel) Karolovho obleku, tielkom ani podprsenkou už čas nestrácala, a doladila to s najdesivejším typom topánky, ktorý existuje. Sandálopoločižma s pätou vonku, alebo čo. Ani neviem, ako to opísať, takže to už radšej prenechám vám.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk