V Praze je blaze

pridal kara 28.2.2018 o 19:30


Na romantický výlet sa tam vybrali Katy Perry a Orlando Bloom.

V Praze blaze, ale draze. To ale určite netrápi týchto dvoch, vzhľadom na to, s koľkými nulami končí suma na ich bankových kontách. Ja tam mám v tomto momente tiež len samé nuly, len je trocha blbé, že pred nimi nie je žiadne číslo. ?? Mali sme pre vás nachystané exkluzívne prekvapenie – pre vás, našich milovaných pikoškárov. Exkluzívny rozhovor s Katy a Orlandom o ich vzťahu. Priamo od nich len pre vás. Takto o mesiac sme sa mali stretnúť v Prahe, keďže tam už aj tak mám cestu. A títo dvaja popletovia si pomýlili 28. marec s 28. februárom a bookli si letenky o mesiac skôr. No, čo už. Ešte šťastie, že tam nechýbal aspoň náš Ignác, aby ich nafotil. Počkať, počkať, keď tam bol aj on, neznamená to, že som sa pomýlila ja? To je fakt blbé, asi sa urazili, Orlando mi neberie telefón.

Vo vymrznutej Prahe títo dvaja v podstate nepriamo potvrdili to, že sú opäť spolu, keďže sa tam vybrali na výlet len sami dvaja. Pobehali po centre a nevynechali ani Pražský hrad. Kam sa presne o mesiac chystám. No nenaserie to? Mohli sme mať nejaký exkluzívny počin, dokelu. Na romantickú prechádzku Prahou sa obliekli pekne štýlovo – v štýle „bezdomovec“. Vzhľadom na počet stupňov pod nulou im to ale vôbec nezazlievam, ostať v teple bolo zrejme prvoradejšie. A asi trocha aj snaha nevytŕčať z davu. Nevyšlo.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk