Tori Spelling sa psychicky zosypala

pridal kara 1.3.2018 o 22:13


A musela zasahovať polícia.

No, tak toto sme tu už chvíľku nemali. Možno aj rok sa vydržali Tori Spelling a Dean McDermott tváriť, že je všetko v najlepšom poriadku a oni tvoria šťastnú a harmonickú rodinku. Ako vždy, ani tentokrát im to dlho nevydržalo. Za posledné dva dni k nim zavítala polícia až dva razy. Prvýkrát ju zavolala samotná Tori. Bolo to v stredu v noci a policajtom nahlásila, že sa jej niekto snaží vlámať do domu. Po príchode policajti zistili, že to bol iba Dean, ktorý sa snažil dostať domov. Prečo sa mu to nedarilo a prečo Tori nevedela, kde sa jej manžel nachádza, zatiaľ nevedno.

Netrvalo dlho a policajti sa museli vrátiť k McDermottovcom opäť. Dnes o siedmej ráno niekto zatelefonoval policajtom, že Tori sa psychicky zrútila. Kto volal zatiaľ nevieme, ale Tori vraj bola veľmi agresívna. A to je zatiaľ všetko, čo vieme. Nech sa u nich doma deje čokoľvek, asi to teda nebude úplne ružové. A myslím, že sa to všetko čoskoro dozvieme. Ak nie od blízkych zdrojov, tak od nich v nejakej novej reality šou. Stále sú totiž bez peňazí a majú dlhy hádam úplne všade, takže taká ďalšia šou zachytávajúca ich terapiu by im určite bodla.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk