Kto zaspieva na svadbe?

pridal kara 3.3.2018 o 20:05


Kto vystúpi na svadbe princa Harryho a Meghan Markle? 

Od oznámenia zásnub ubehli už vyše tri mesiace, prípravy na svadbu sú teda v plnom prúde. Pochopiteľne, keďže svadba bude už 19. mája. Na obrad sa dostane až  800 VIP hostí, medzi ktorými sú okrem rodiny a priateľov aj známe osobnosti. A posvadobná hostina zrejme tiež bude stáť za to. Ed Sheeran sa v decembri vyjadril, že by si na tejto svadbe rád zaspieval, a jeho želanie sa mu splní. Princ Harry ho totiž o to vraj osobne požiadal.

Edo ale nie je jediný. Mel B momentálne zaskakuje v talk show The Real za jednu moderátorku, ktorú skolila chrípka, a podarilo sa jej vykecať, že medzi 800 VIP hosťami bude aj ona. A nielen ona, ale všetkých 5 spajsiek. Prečo? No pretože neskôr vystúpia. Harry a Meghan na nich zrejme tiež vyrastali a, narozdiel od nás, majú moc na to, že keď lusknú prstami, aj Spice Girls sa dajú opäť dokopy. V ďalšom videu Mel B prezradila, že všetky opäť podpísali zmluvy so Spice Girls manažérom, takže TMZ sa asi seklo a nešlo o zmluvy ohľadom turné, ale Mel nevylúčila ani túto možnosť.

Tak čo, išli by ste, keby vás pozvali? Ja hej ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk