Jacksonovci na premiére

pridal kara 8.3.2018 o 19:25


Paris, Prince a Gringo.

Hoci Paris Jackson v posledných týždňoch vídať najmä v spoločnosti Cary Delevingne, ešte vždy si nájde čas aj na svoju rodinu. Svojho brata Princa pozvala, aby jej robil spoločnosť na premiére jej nového filmu. Tá sa konala v utorok v Los Angeles, ale film do kín v Amerike príde až zajtra. Paris na premiéru prišla v čiernych šatách od Valentina a bola by neskutočne krásna, keby nebolo tých tetovaní. Proti tetovaniam síce nič nemám, ale takéto čmáranice sa mi nepáčia. Veď ani nemusia, je to jej telo, ale mne to skrátka kazí dojem, keďže mi to pripomína čarbanice, ktoré sme si perami kreslili po rukách na základnej počas nudných hodín.

Paris sa zrejme celkom seriózne dáva na hereckú kariéru, a napriek tomu, že jediná jej herecká skúsenosť sú štyri diely seriálu Star, obsadili ju do Gringa, kde si zahrala vedľa Charlize Theron alebo Amandy Seyfried. Neviem síce, čo presne vo filme hrá, keďže v traileri som ju nezahliadla, no v kreditoch na imdb je celkom vysoko, takže asi aspoň zopár celých viet z jej úst zaznie. Nuž, ľahko sa buduje kariéra v šoubiznise, keď je vaše priezvisko Jackson…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk