Katy Perry je klásna

pridal kara 8.3.2018 o 19:11


Alebo možno ani nie.

Už o pár dní sa začne vysielať najnovšia séria súťaže Americal Idol, kde je tentokrát porotkyňou aj Katy Perry. Vraj sa na tom pekne napakovala, údajne zhrabla až 20 mega. A za také peniaze si to musí aj pekne odmakať, a tak sa Katy vrátila z romantického víkendu v Prahe a šup šup k Jimmymu Kimmelovi robiť promo. Treba predsa pritiahnuť čo najviac divákov. A čo priťahuje pozornosť? Krikľavé farby. Katy teda minula 3 a pol tisíc zo svojich zarobených 20 mega na neskutočne desivo žltý kabát značky Versace. A keby náhodou jeden zvierací vzor nestačil, obliekla si k tomu ešte aj žlté legíny s akýmisi štvorčekmi či s čím. Nedokázala som to príliš dlho analyzovať, pretože farba toho kabátu mi tak ťahá oči, že som sa začala obzerať po svojich slnečných okuliaroch. Neviem sa dočkať, kedy táto jej blonďavá krátkovlasá éra skončí, lebo už sa na to neviem pozerať.

Katy si s Jimmym pokecala o súťažiacich, o jej kolegoch porotcoch, a aj o svojej kamarátke z detstva, ktorú musela identifikovať medzi hŕstkou ďalších ľudí. Podarilo sa jej to až na druhý raz, ale jej meno si už nepamätala. Úprimne, ani sa jej nečudujem. Ja si nepamätám mená polovice svojich spolužiakov zo strednej, a to mám o nejaký ten rôčik menej ako Katy a rozhodne nespoznávam každý deň toľko ľudí ako ona. ?? Čo už, no, zíde z očí, zíde z mysle.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk