Nový románik?

pridal WonderWoman 12.3.2018 o 22:58


Alebo niečo viac?

No konečne sa v tom Hollywoode začali diať nejaké zaujímavé veci. Celebrity si možno konečne uvedomili, že keď žijú nudným usporiadaným životom, nie sú pre nás až tak zaujímavé. Chce to škandály, šokujúce rozchody, hádky na verejnosti a podobne. Čím viac, tým lepšie.

Najnovšie nás prekvapila dvojica Amber Heard a Sean Penn, ktorí spolu boli podľa viacerých zdrojov na romantickom rande. Vekový rozdiel 26 rokov je zrejme pre oboch nepodstatný a v sobotu sa vybrali do baru Sunset Tower v Los Angeles. Vraj spolu celý čas flirtovali, vymieňali si intímnosti a pili fľašu červeného. Ak by sa dali naozaj dokopy, bola by z nich trochu bizarná dvojica, keďže Sean vraj celkom rád mlátil Madonnu, keď s ňou pred vyše 30. rokmi tvoril manželský pár. Aký paradox by to bol pre Amber, ktorá tiež schytala zopár faciek od svojho exmanžela – Johnnyho Deppa. Tak som zvedavá, či naozaj vymenila Elona za Seana, ktorý má evidentne slabosť pre blondínky…

 

Sean s Madonnou

S Robin Wright

S Charlize

A s Leilou







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk