Nick Gordon zmlátil svoju frajerku

pridal kara 13.3.2018 o 15:36


Zase.

Neubehol ani rok a Nick Gordon skončil opäť za mrežami. Od júna minulého roka mu očividne narástla brada a niekto mu veľmi zákerne vytrhal obočie. Vtedy skončil na polícii, lebo svoju priateľku Lauru napadol a väznil doma. Fotky jej zranení vtedy hovorili za všetko. Laura je ale zrejme jednoduchá dušička, ktorá je určite presvedčená o tom, že ju bije z lásky. Alebo sa len nechala Nickom presvedčiť o tom, že za všetko môže ona. Trestné oznámenie na neho totiž stiahla a netrvalo dlho, kým boli opäť spolu. Dokonca spolu natočili aj rozhovor o tomto incidente (na konci článku).

Bez polície v pätách to ale nie je taká sranda, a tak jej Nick opäť vyťal pár výchovných. Za domáce násilie ho zatkli v sobotu na Floride a je obvinený z opakovaného ťahania za vlasy a udierania Laury. Toto sa stalo po tom, čo ho Laura vyzdvihla o jednej v noci v bare a odviezla ho domov. Nick sa obhajuje tým, že Laura mu roztrhala tričko a hodila po ňom fľašu, a on len chcel, aby odišla. Tak jej asi šupol pár päsťoviek do úst, keďže podľa polície mala Laura opuchnuté a zakrvavené ústa. Asi jej ale z hlavy vytĺkol všetok mozog, pretože nielenže odmietla lekárske ošetrenie, ale odmietla aj podať trestné oznámenie. Hádam sa dievča preberie skôr, než skončí ako Bobbi Kristina…

Spoločný rozhovor po prvom incidente. Ponaučenie dnešného dňa pre všetky ženy: presne takéto sprosté nikdy nebuďte.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk