Tri sestry

pridal kara 14.3.2018 o 19:13


Alebo mama s dcérami?

V momente, ako som napísala nadpis, sa mi myseľ vrátila do dávnych čias a niekde sa mi vynorili spomienky na skupinu 3ses3. Nedalo mi to a musela som si vygoogliť ich najväčší hit Mňa nezbalíš. Google na mňa vybafol ešte väčšiu haluz než samotnú pesničku – jedna z týchto troch sestier vraj momentálne čaká dieťa s Martin Madejom z fľaše glo glo glóóó. Ách, akú mám nostalgickú chvíľku, škoda, že už si nemám na čom prehrať kazety, pretože mi mama počas môjho posledného sťahovania zahodila prehrávač, že veď to už predsa potrebovať nebudem. No a aha, potrebujem.

Ale nie o tom som chcela. Chcela som o tom, že Demi Moore si pred pár dňami vyrazila do spoločnosti so svojimi dvoma dcérami Scout a Tallulah. A keďže Demi vyzerá fakt dobre a jej dcéry až tak nie, v prvej sekunde mi mohol človek chvíľu až váhať, či nejde o tri sestry. Scout Willis v médiách nejako veľmi nevídam, ale keď tak študujem tieto fotky, tuším sa jej ušlo najmenšie prekliatie s Willisovskou bradou. Napriek tomu bola ale najkrajšia z trojice práve Demi, hoci mala na sebe šaty so zvieracím vzorom, a to zvieracie vzory fakt nemusím. Všetkým nám je jasné, že takto nevyzerá vďaka dobrým génom, ale chirurga má asi fakt šikovného, pretože nevyzerá ako odliatok mačacej tváre.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk