Nový objav?

pridal WonderWoman 17.3.2018 o 22:58


S kým sa to vláči Heidi Klum?

Pripravte sa na poriadny šok. Chlapíka z titulnej fotky ste určite nespoznali, ale keď zistíte, o koho ide, budete pozerať, čo to má Heidi za podivný vkus. Vráťme sa v čase o 13 rokov dozadu.

Písal sa rok 2005 a na hudobnej scéne sa objavila skupina mladíkov z Nemecka, ktorá si dala názov Tokio Hotel. Mala štyroch členov –  čiernovlasého emo speváka s čiernymi linkami a výraznými tieňmi, ktorý svojim zjavom priťahoval obe pohlavia, vrátane lesbičiek, keďže pri pohľade na neho ste si neboli istí, či je to chlapec, alebo dievča. Ďalej tam boli bubeník a basgitarista, tí neboli ničím zaujímaví, no a štvrtý člen bol gitarista s dredmi a brat speváka Billa – Tom Kaulitz. A práve tento Tom, ktorý spolu so svojim bratom vyvreskoval Durch Den Monsun, je zrejme nový nabijak Heidi Klum. Zatiaľ ich spolu videli len v utorok, ako spoločne odchádzajú z vychyteného klubu Delilah, ale vieme, že Heidi je na mladších zajačikov a tak je viac než možné, že tento 28 ročný skrachovanec jej najnovšie zahrieva posteľ.

 

Spoznávate ho? 16 ročný Tom

S bratom Biilom



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk