Naklonované predkožky

pridal kara 20.3.2018 o 21:04


Sandra Bullock a Cate Blanchett s nimi majú svoje skúsenosti.

Nadpis tohto článku nevznikol použitím náhodného generátora slov. Naklonované predkožky sú totiž niečo, čo pomáha ku kráse Sandre Bullock a Cate Blanchett. Cate sa o túto informáciu podelila v rozhovore pre Vogue Australia: „Sandy a ja sme zašli za takou kozmetičkou v New Yorku, Georgiou Louise, a ona nám urobila, ako to my nazývame, penisovú kozmetiku. Neviem, čo to vlastne je, alebo či sa to tak volá len preto, že to smrdí trocha ako spermie, ale je v tom nejaký enzým a Sandy to preto volá penisová kozmetika.“

Už som sa teda naprekladala kadejakých celebritných perál, ale toto ma fakt na chvíľu odrovnalo. Rovnako fascinovaní týmto vyjadrením zrejme zostali aj v magazíne People, a tak sa rozhodli zistiť, o čo vlastne ide. Volá sa to Hollywood EGF Facial a ide o chemický peeling, mikroihličkovú terapiu a nakoniec maska na tvár, ktorej hlavnou ingredienciou je sérum na obnovenie pokožky. A toto sérum sa vyrába z naklonovaných buniek, ktoré sa získavajú z predkožiek novorodencov v Kórei. Akým spôsobom ich presne získavajú už radšej zisťovať nejdem.

Aké sú účinky tohto zázraku už posúďte sami. Cate má 48 a Sandra 53, a síce vyzerajú na svoj vek výborne, ja to asi oželiem. Ale keď náhodou máte 650 dolárov navyše a neviete, čo s nimi, môžete sa objednať. Čakačka je iba dva roky, prečo nie.

Cate

Sandra







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk